Geef je interieur vorm met tips van professionals

Geef je interieur vorm met tips van professionals

Om van je interieur een echte droomplek te maken is soms wat hulp van professionals nodig. Veel mensen schakelen daarom een interieurontwerper in. Wij zijn nieuwsgierig hoe zoiets in zijn werk gaat en zoeken contact met Julia de Jong van Choc Studio. Welke tips heeft zij voor ons?

Wat doen jullie precies?
“Choc Studio ontwerpt en realiseert interieurs. Kort gezegd richten wij woningen in, waarbij we gedurende dit proces de opdrachtgever zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.”

Hoe pakken jullie het aan?
Of het nu om nieuwbouw, verbouw of bestaande bouw gaat, wij pakken de realisatie van een nieuw interieur van kop tot staart aan. Allereerst ontwerpen we het interieur – volledig in 3D. Hierna brengen we de noodzakelijke werkzaamheden en partijen in kaart. Vervolgens zoeken we alle benodigde woonproducten uit en zorgen we er voor dat deze producten op het juiste moment en op de juiste plaats geleverd en geïnstalleerd worden. Bovendien zijn wij gedurende dit hele traject het aanspreekpunt voor de diverse betrokken partijen, zodat het proces voor de opdrachtgever zo helder en soepel mogelijk verloopt.”

Van gedateerde woning naar modern design
Na de aankoop van een riante, maar qua inrichting behoorlijk gedateerde woning in Overveen, klopte de toekomstige bewoner bij Choc Studio aan. Aangezien hij voor zijn werk veel in het buitenland verbleef, zag hij geen mogelijkheid om het interieur van de woning zelf aan te pakken. Daarbij gaf hij aan ook geen zicht te hebben op interieurinrichting. Wij hebben als eerste zijn woonwensen vertaald in een aantal ontwerpen. Hieruit is vervolgens het definitieve interieurontwerp ontstaan.

Om van je interieur een echte droomplek te maken is soms wat hulp van professionals nodig. Veel mensen schakelen daarom een interieurontwerper in. Wij zijn nieuwsgierig hoe zoiets in zijn werk gaat en zoeken contact met Julia de Jong van Choc Studio. Welke tips heeft zij voor ons? Wat doen jullie precies? “Choc Studio ontwerpt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *