Wil je een haagplant kopen? Kies de Glansmispel Leiboom

Wil je een haagplant kopen? Kies de Glansmispel Leiboom

Wil jij een haagplant kopen maar ben je er nog niet uit welke dat gaat worden? Twijfel je over een taxus, hulst, cipres of een photinia? Lees dan verder om erachter te komen wat de kenmerken en voordelen zijn van een photinia, de glansmispel Leiboom.

De kenmerken van de glansmispel

De glansmispel leiboom is een plant die witte bloemen heeft in de lente, en ieder nieuw blad die groeit tot een brons/rode kleur. Dit geeft in een geheel groene tuin natuurlijk een mooi effect.

Om te spelen met hoogte in de tuin is deze haagplant ook zeker geschikt. De plant kan namelijk zo’n 3 meter hoog worden. Door verschillende hoogtes aan planten in de tuin te plaatsen creëer je een speelt effect.

De voordelen van de glansmispel leiboom

Deze plant groeit vrijwel op iedere plaats goed, zon, schaduw, halfschaduw. Het is allemaal goed. Daarnaast zorgt de glansmispel ook voor een dicht scherm, dit vergroot natuurlijk de privacy in jouw tuin. Ook heeft de plant weinig onderhoud nodig, alleen het snoeien wanneer de haagplant is uitgebloeid is noodzakelijk. Ook is de plant geschikt voor stedelijke gebieden, de plant is goed bestemd tegen vervuiling.

Wil jij een haagplant kopen?

Als je een haagplant kopen wilt moet je natuurlijk wel een soort kopen die ook goed groeit in de grondsoort, kijken naar de hoeveelheid zon/schaduw en of de haagplant past binnen het geheel van de tuin.

Bij Haagplanten Heijnen geven wij graag advies wanneer jij een haagplant wilt kopen.

Wil jij een haagplant kopen maar ben je er nog niet uit welke dat gaat worden? Twijfel je over een taxus, hulst, cipres of een photinia? Lees dan verder om erachter te komen wat de kenmerken en voordelen zijn van een photinia, de glansmispel Leiboom. De kenmerken van de glansmispel De glansmispel leiboom is een…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *